Yhteistyössä kanssamme


Kyyhkylä

Nykyaikainen kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Mikkelissä

Saimaan rannalla Mikkelissä sijaitseva Kyyhkylä on nykyaikainen kuntoutus- ja hyvinvointikeskus, jonka tehtävänä on ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Kyyhkylä tuottaa yksilöllisiä, asiakkaan tarpeista ja toiveista lähteviä palveluita antaen hyvät puitteet liikuntaan, virkistykseen ja lomailuun. Tarjolla on erilaisia hemmotteluhoitoja, monipuoliset liikuntamahdollisuudet, ihastuttava ympäristö, herkullisia ruokia sekä ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

 

Taukokangas

Ystävällisesti palveleva hyvinvointikeskus Oulaisissa

Taukokangas on Oulaisissa Pohjois-Pohjanmaalla toimiva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Taukokankaalla on sata majoituspaikkaa. Viihtyisät vastaanottotilat, hyvin varustetut kunto- ja liikuntasalit, yksilökuntoutus- ja ryhmätilat sekä allasterapiatilat tarjoavat hyvät puitteet myös avopalveluille. Kaikki tilat ovat yhdessä kerroksessa.

 

Herttua

Lämminhenkisesti palveleva kuntoutuskeskus Kerimäellä

Puruveden rannalla Savonlinnan Kerimäellä sijaitsevasta Herttuasta löytyy tasokkaat kuntoutus- ja ravintolapalvelut, viihtyisät tilat ja kodikas ilmapiiri sekä monipuoliset kuntoilumahdollisuudet luonnonrauhan keskellä. Herttuassa on 82 huonetta ja 40 hyvinvoinnin ammattilaista huolehtimassa sinun hyvinvoinnistasi.

 

Härmä

Viihtyisä kuntoutuskeskus ja kylpylähotelli Ylihärmässä

Etelä-Pohjanmaalla Ylihärmässä sijaitseva Härmän Kuntokeskus tarjoaa kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita sekä kokous- ja ravintolapalveluita. Kuntokeskus on tunnettu viihtyisästä kylpylähotellistaan. Härmän kuntokeskuksen monipuolinen harrastus- ja viihdetarjonta on monipuolista ja sopii koko perheelle. Erityisesti kuntokeskus on ollut työikäisten ja ikääntyvien suosiossa.

 

Peurunka

Laaja-alainen hyvän olon paikka Keski-Suomessa

Keski-Suomessa Laukaassa sijaitseva Peurunka on monipuolinen ja laaja-alainen hyvän olon paikka luonnonrauhan keskellä. Vuosikymmenten kokemus, aktiivinen tutkimustoiminta, kylpylähotellin monipuoliset palvelut ja ajankohtaiset välineet sekä mukavat tilat tekevät Peurungasta ihanteellisen paikan kuntoutumiselle. Hyvinvointikeskuksen ympäristössä on tarjolla monenlaista aktiviteettia, mistä jokainen löytää varmasti mieleistä tekemistä.

 

Kruunupuisto

Energiaa harjuluonnosta kaikkina vuodenaikoina

Kruunupuisto on todellinen paratiisi, haluatpa liittää vapaa-aikaasi upeaa harjuluontoa tai vesi- ja kuntoiluelämyksiä sisällä ja ulkona. Punkaharju on kaikkina vuodenaikoina ainutlaatuinen ja Savonlinnan seudulla riittää näkemistä ja kokemista jokaiselle. Terveysloma Kruunupuistossa on lepoa, hyvää ruokaa, liikuntaa ja erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita tarpeidesi mukaan. Terveyslomassa yhdistyvät kuntoutuksen ja loman parhaat elementit.

 

Hyvinvointi Sampo

Monipuolinen hyvinvointikeskus Kuhmossa

Hyvinvointi Sampo on monipuolinen kuntoutus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hienot ja viihtyisät puitteet kuntoutukseen, virkistymiseen sekä lyhyt- ja pitkäaikaiseen asumiseen. Sammon monipuolisesta palveluvalikoimasta löydät itsellesi tai läheisellesi kehoa ja mieltä rentouttavat kuntoutuspalvelut. Ystävällinen henkilökunta huolehtii viihtyvyydestäsi – meillä tunnet olosi arvostetuksi ja samalla kotoisaksi! Tule meille, niin tulet toistekin. Meillä viihdyt varmasti!


Hyvinvointikartano Kaisankoti

Hyvinvointia ja energiaa luonnosta vain 25km Helsingistä

Hyvinvointikartano Kaisankoti sijaitsee viihtyisän ulkoilualueen läheisyydessä Espoossa Bodomjärven maisemissa, jonka ainutlaatuinen ympäristö mahdollistaa monipuolisen liikunnan. Kaisankoti on hyvinvointikeskus, jossa voi majoittua, nauttia maukkaasta ruoasta ja järjestää ikimuistoisia juhlia sekä työhyvinvointipäiviä. Luonnonläheinen kartanomiljöö ja inspiroiva luonto ovat kartanon vieraiden hyvinvoinnin edistäjinä ympäri vuoden. Lämpimästi tervetuloa Kaisankotiin!