Elämäsi Kunnossa Blogin kirjoittajat

 

Timo Järvinen

Timo on Elämäsi Kunnossa Terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtaja. Timolla on yli kymmenen vuoden kokemus kuntoutuksesta Suomessa sekä ulkomailla. Näiden vuosien aikana hän on kehittänyt erilaisissa projekteissa keinoja ja toimintamalleja, joiden avulla ihmiset voivat elää terveempää elämää. Tämä intohimo ohjasi hänet perustamaan hyvinvointi- ja kuntoutuslomia välittävän Elämäsi Kunnossa Terveyspalvelut Oy:n, jotta kaikilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet parantaa omaa terveyttä ja hyvinvointia.

Timo on myös suosittu kehon- sekä mielenhallinnan asiantuntija metodeinaan Asahi, PhysioPilates, Taiji, Jooga ja Mindfullness-harjoitteet. Timon asiantuntijuus tulee 30 vuoden kokemusharjoittelun sekä 10 vuoden ohjauksen kautta. Metodien hallintaan Timo on käynyt hakemassa oppia aina Intiasta saakka. Timon terveysliikuntaan liittyviä artikkeleita voit lukea blogistamme.

 

Eeva Ojalehto

Eeva Ojalehto on elämäntaidon valmentaja ja Unelma Elämä -yrityksen perustaja. Eeva valmentaa henkilöasiakkaita, ryhmiä ja työyhteisöjä kohti parempaa elämää ympäri Suomen oman yrityksensä kautta.

MB Elämäntaidon valmentaja – koulutuksen lisäksi Eeva on kouluttautunut NLP Practitioneriksi, NLP Personal Coachiksi ja työfysioterapeutiksi sekä jooga- ja meditaatio-ohjaajaksi. Hän myös opiskelee parhaillaan mindfullness-ohjaajaksi.

Eeva suhtautuu elämään intohimoisesti ja hän on oivaltanut, kuinka paljon ihmiset voivat vaikuttaa elämäänsä omalla ajattelutavallaan. Hän haluaakin nyt jakaa oppimiaan taitojaan eteenpäin, jotta sinä ja läheisesi voisitte paremmin. Eeva kirjoittaa blogiimme mielenhallintaan liittyviä artikkeleita. Halutessasi voit myös tutustua Eevan Unelma Elämä –yritykseen osoitteessa unelmaelama.fi

 

Ville Salminen

Ville on oman polkunsa kulkija, joukkueurheilija ja utelias tutkiskelija, jonka intohimona on ihmisten parissa työskentely. Tämä intohimo onkin ohjannut Villen työskentelemään erilaisten ryhmien ja työyhteisöjen kanssa mentaalivalmennuksen avulla, parantaakseen ihmisten mielialaa ja hyvinvointia. Tämän takia Ville onkin kouluttautunut työfysioterapeutiksi.

Tämän lisäksi Ville on kouluttautunut NLP Traineriksi ja työnohjaajaksi. Häntä voisikin kuvailla kokemuksiensa kautta työelämän asiantuntijaksi. Villen ajatuksiin pääset tutustumaan Eevan kirjoituksissa.

 

Satu Jukarainen

Satu on ravinnon asiantuntija, joka haluaa auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin ravinnon merkityksen ihmisen hyvinvoinnissa. Satu ymmärtää käytännössä, kuinka ravinto vaikuttaa ihmisen fyysiseen puoleen, sillä hän toimii myös pääsääntöisesti fysioterapeuttina. Fysioterapeutin työssään Satu on jo monen vuoden ajan luotsannut kaikenlaisia ihmisiä ja ryhmiä kohti parempaa hyvinvointia.

Satu uskaltaa opintojensa ja uusimman tutkimustiedon perusteella myös rohkeasti kyseenalaistaa vanhoja käytäntöjä, jotta ihmiset voisivat paremmin. Tällä hetkellä hän opiskelee ravintoterapeutiksi, takanaan hänellä on ravitsemustieteen perusopinnot. Satun ravintoon liittyviä artikkeleita voit lukea blogistamme.