Usein kysyttyä verkkokaupan perustamisesta

 

Mitä minun pitää maksaa kuukausimaksun lisäksi?

Kuukausimaksun lisäksi toteutuneista myynneistä pidätämme myyntiprovision, joka on 5 %. Myyntiprovisiolla katamme verkkomaksupalvelut, jotta sinun ei tarvitse maksaa niistä erikseen.

 

Voinko muuttaa kaupan tasoa myöhemmin?

Voit muuttaa kaupan tasoa milloin haluat. Tason muuttaminen astuu voimaan heti seuraavassa laskutuskaudessa.

 

Voiko verkkokauppaa räätälöidä omiin tarkoituksiin sopivammaksi?

Räätälöinti on mahdollista, mutta se saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia. Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

 

Kuinka paljon verkkokaupan pystyttämisessä tarvitaan teknistä osaamista?

Teemme verkkokaupan puolestasi. Sinun ei tarvitse kuin kertoa mitä haluat. Verkkokaupan hallinta on käyttäjän vastuulla, mutta siihen tarjoamme käyttöönottokoulutuksen ja kattavat ohjeet. Verkkokauppa on suunniteltu niin, että sen käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa.

 

Miten verkkokaupan perustaminen tapahtuu käytännössä?

Verkkokaupan perustaminen etenee niin, että otat meihin yhteyttä ja teet tilauksen. Lähdemme yhdessä suunnittelemaan verkkokauppaa ja toteutamme toiveesi. Kun verkkokauppa on valmis, saat käyttöösi käyttäjätunnukset, joilla pääset hallinnoimaan verkkokauppaasi.

 

Mitä jos en osaa käyttää verkkokauppaa tai minulle tulee jokin ongelma?

Verkkokaupan perustamisen yhteydessä saat kattavat käyttöohjeet ja järjestämme käyttöönottokoulutuksen. Tämän lisäksi olemme aina apunasi. Otathan yhteyttä! asiakaspalvelu@elamasikunnossa.com, puh. 010 3272 390 ja Chat.